Menu Principale di Navigazione

LINIJA IZDELKOV BLANX

Proti madežem

BlanX proti madežem, zahvaljujoč sestavinam, ki so osnovane na izvlečkih lišajev in bambusovem prahu, odstranjuje iz zobne sklenine madeže in pigmente, ki so posledica kajenja, hrane, pijače in usedlin zobnega kamna. Ta posebna kombinacija sestavin vrne zobem njihovo naravno svežino in lepoto.

Proti madežem

Classic

BlanX Classic je prva zobna pasta, ki nudi lepoto in zaščito zob, zahvaljujoč sinergičnemu delovanju dveh ionov fluora in islandskega lišaja. Prisotnost visoko kakovostnih silicijev pa omogoča temeljito in nežno čiščenje, pri tem pa ne poškoduje zobne sklenine.

Classic

Blanx White Shock

White & Protect

BlanX White & Protect vključuje LED lučko, ki s svetlobo poveča učinek beljenja in antibakterijsko delovanje s formulo ActiluX, s čimer takoj pobeli zobe in preprečuje nastanek vnetja dlesni, ustnega zadaha in drugih pogostih bolezni ust.

White & Protect

Instant White

BlanX Instant White je prva zobna pasta, ki s pomočjo svetlobe takoj pobeli zobe! Za aktivacijo je potreben samo nasmeh.

Instant White

Ustna vodica Instant White

Edini sijaj na svetu je osnova ActiluX® in Zinco PCA, ki beli in ščiti vaš nasmeh. Ustnik se aktivira s pomočjo naravne svetlobe in tako pobeli zobe.

Ustna vodica Instant White

Power White Treatment

Del kompleta BlanX White Shock Power White Treatment je tudi LED ustnik, ki takoj pobeli zobe.

Power White Treatment