Menu Principale di Navigazione

Blanx belina

 

Učinek beljenja

Naravni belilni učinek BlanXa izhaja iz kombinacije dveh ključnih elementov. Prvi element je izvleček Arktičnega lišaja, ki deluje antibakterijsko in preprečuje nastajanje kariesa in obarvanost zob, istočasno pa tudi pomirja in razkuži tkivo dlesni; ima lastnosti, ki zagotavljajo kar najboljšo higieno ust brez odrgnin. Drugi element pa so fluoridne soli, ki krepijo sklenino in posvetlijo zobe, hkrati pa ščitijo ustno votlino pred bakterijami.

Belilni učinek izdelkov BlanX je dokumentiran.

Antibakterijsko delovanje

Bakterije povzročajo lepljive snovi, zato se lepijo na površino zob in povzročajo nastajanje kariesa. Posebna formula izdelkov BlanX vsebuje učinkovite sestavine z antibakterijskimi lastnostmi, ki močno zmanjšajo nastajanje bakterij in ščitijo zobno sklenino. 

Učinkovitost proti kariesu je bila dokazana z različnimi laboratorijskimi mikrobilološkimi testi, ki so dokazali aktivno delovanje proti mikroorganizmom, ki so glavni krivec za nastanek kariesa, in proti nastajanju zobne gnilobe.

 
 

Neabrazivna zobna pasta

 

Dobra zobna pasta za beljenje je lahko vsakodnevni pripomoček za ustno higieno, ki se lahko uporablja dolgoročno in zagotavlja visoko stopnjo zaščite, tako za zobe kot tudi dlesni.

Zobna pasta BlanX je izdelana iz izbrane mešanice visokokakovostnega silicijevega dioksida in vsebuje posebna zrnca, ki hkrati omogočajo temeljito čiščenje in optimalno zaščito zobne sklenine.

Zobna pasta BlanX je bila oblikovana z največjim upoštevanjem fiziologije zob in je bila podvržena natančnim testom.


Arktični lišaji

 

Uspeh zobne paste BlanX temelji na znanstvenih dognanjih in tradicionalnih navadah.

Med ekspedicijo po Arktiki so znanstveniki odkrili, da je imelo tamkajšnje avtohtono prebivalstvo izredno bele in zdrave zobe. Njihova edina ustna higiena je bila čiščenje z lišajem, ki so ga našli v naravi.

Lišaji so rastlinski organizmi, ki zbirajo energijo iz sevanja sončne svetlobe. Preživijo lahko v ekstremnih razmerah, rastejo na neokrnjenih zemljiščih, kot so arktična področja. Ker morajo preživeti v zelo stresnih razmerah, proizvajajo veliko posebnih snovi za lastno zaščito, vključno z naravnimi antibakterijskimi snovmi.

Aktivne sestavine v lišajih učinkujejo samo proti določeni vrsti mikroorganizmov, ki poškodujejo zobe in povzročajo karies.

Izvleček lišaja lahko nadzoruje količino bakterij, ki so prisotne na zobeh, in pomaga preprečevati nastajanje oblog, ki povzročijo razbarvanje zob.

S takim opazovanjem so italijanski raziskovalci v svojih študijah lahko izolirali aktivne sestavine, ki so prisotne v arktičnem lišaju, kar BlanX-u omogoča ustvarjati svojo zobno pasto, edinstveno kar zadeva učinkovitost in zaščito.

 
 

Actilux® kot novi mejnik beljenja zob

 

Naše zobe vsak dan napadajo organske molekule in bakterije, ki povzročajo porumenelost zob in slab ustni zadah. Actilux® se seveda bori z njimi, da povrne belino in sijaj vašim zobem.

Preprost in učinkovit ukrep.
Zahvaljujoč mikro-kristalom se Actilux® med rednim ščetkanjem veže na sklenino in ustvarja nevidno pregrado, ki preprečuje porumenelost zob. Njegova fotokatalitska aktivna sestavina je obstojna ves dan. Aktivira jo naravna svetloba, da uničuje molekule, ki povzročajo zobno nečistočo in, seveda, beli vaše zobe.

Skrivnost je v svetlobi. Naravna svetloba aktivira in ponovno napolni Actilux®, pri tem pa ne poškoduje zob, ampak preprečuje kopičenje škodljivih molekul na zobeh, pri čemer ostajajo dlesni zdrave, ustna votlina pa čista.
 
Dan za dnem, z vsakim nasmehom so - zahvaljujoč učinkoviti svetlobi lučke Actilux® - vaši zobje bolj beli in zopet naravno sijoči.